Domäner


Avena internet blogg

OnlineEducation.com säljs för mer än $ 3 miljoner?

På marknaden .kom förmodligen kommer nästa siedmiocyfrowej försäljning. I Mars i år. domän OnlineEducation.com ändrade abonnenten för mer än $ 3 miljoner.

Meddelandet om detta ämne publicerades av Raymond Hackney på bloggen TheDomains. Informationen är hämtad från rapporten av ett aktiebolag quinstreet Inc, är engagerade i Internet marknadsföring och leverans av teknik inriktning publiken. Företaget har ett antal domän köp insatserna är för höga. Förvärvade, i synnerhet service Insurance.com över 35,6 miljoner dollar under 2010. (detta var inte en handel rent domänen, även om vissa av författarna av rangordningen av försäljning, så är det tolkas). I den senaste kvartalsrapporten quinstreet Inc för den Amerikanska Kommissionen för Värdepapper har hittat följande utdrag: “Denna extra inkomst till ett belopp av $ 3,2 miljoner kommer från försäljning av domännamn för summan av $ 3,3 miljoner och lägre räntekostnader, (…)”.

Hackney tyder på att detta är adressen OnlineEducation.com ansvarar för lejonparten av transaktionsbeloppet. Från en post i whois-databasen visar att i Mars gav vika för en abonnent för denna domän: quinstreet Inc i Online-Utbildning Forskning. Det är också möjligt att termen “sälja domännamn” tillhörde snarare till kategorin inkomstkällor snarare än att sälja ett större antal namn. I alla fall, det är ingen tvekan om att marknadspriset för frasen “online-utbildning” i samband med den .kom bör övervägas i miljoner dollar, och värdet på denna adress under de kommande åren kan bara växa på grund av den progressiva-anslutning av utbildning med Internet och global räckvidd, eftersom namn och Toppdomäner.


Blogroll


Advert

Se EuropeID.com - lokal närvaro för begränsade domäner