Domäner


Avena internet blogg

Nya domän .XYZ

Massor av människor säga att de nya gTLD-tillägget har en enorm potential. Domänen är större fördel är det faktum att det har ingen särskild betydelse. Att exakt är det som gör det så bra. Domänen består av de tre sista bokstäverna i det latinska alfabetet, vilket gör det till en idealisk global utvidgning, fri från begränsningar av ett visst språk.

Det tillägget domän är tänkt som en förlängning som erbjuder både flexibilitet i termer av möjliga tillämpningar och iögonfallande, lätt att komma ihåg internet-adress. Detta är potentialen för denna förlängning: det är lätt att komma ihåg och känna igen, och på samma gång slutgiltigt.Redan innan lanseringen av domännamnet, registret förklarade ett ambitiöst mål: en miljon domännamn som är registrerade inom tillägget under det första året av sin verksamhet, och fem miljoner registreringar under en period av tre år. Hittills har det övergripande status för den domän som inte ser dåligt. Det tillägget förlängning är den första och enda domän från en pool av nya generiska toppdomäner som har nått 500.000 registrerade namn. I skrivande stund är den här, den har redan passerat detta nummer!

Enligt ntldstats.com för närvarande finns det mer än 2 miljoner nya gTLD registrering av domännamn. Endast tre av dem (tillägget, .Berlin och .Club) har mer än 100 000 registreringar, fem förlängningar (tillägget, .Berlin, .Club,.Guru och .Wang) har mer än 50 000 registreringar.


Blogroll


Advert

Se EuropeID.com - lokal närvaro för begränsade domäner