Domäner


Avena internet blogg

Frisläppandet av den första Australiska domänen .melbourne!

Den första Australiensiska staden specifika gTLD lanserades den 12 November 2014 för staden Melbourne.

10:00 Melbourne tid alla berättigade Viktorianerna och tjänsteleverantörer att Staten har möjlighet att registrera ett domännamn som slutar på .melbourne på en först till kvarn, först till kvarn. Den gTLD är ett partnerskap mellan den Viktorianska regeringen och Staden Melbourne och med hjälp av ARI Registret Tjänster, som kommer att hantera domän verksamhet.

Detta är en stor kupp för Melbourne som ger våra stora staden sin egen bit av internet fastigheter och berättar för världen att Victoria är en ledare i den digitala ekonomin.

Namn .melbourne tar staden till en ny nivå av digitala erkännande på en global skala, som kommer att se det blivit en avgörande del av vårt stora stadens varumärke. Den nya domänen öppnar en rad nya möjligheter för våra lokala företag att vara innovativa genom att säkra en unik online-utrymme i grunden i samband med Melbourne.

Framgångsrika kandidater som gäller för en .melbourne domännamn under Landrush kommer att anmälas mellan 9 till 12 November och kommer att gå med i Melbourne Festival och andra första-till-marknaden för företag att använda en .melbourne adress.


Blogroll


Advert

Se EuropeID.com - lokal närvaro för begränsade domäner