Domäner


Avena internet blogg

Domänen marknaden 2015

Vägledning om klocka, snabb, naturligtvis, i dessa tider att de:)Vi har ytterligare ett år, förmodligen många av oss har några avsättningar för detta år. Andra undrar vad som kommer att vara i år, särskilt i den domän marknaden. Men vi kommer inte trollkarlen. I slutet, vi har några data som vi kan analysera och dra slutsatser. Domän .kom, eftersom hon ville börja var, och jag tror att det kommer att få på marknaden. Men andra så kallade “gamla domäner globala” kan “skära”, och antalet registreringar avsevärt sjunker.

I och med 2015, samma som förra året, skulle många säga, att skriva om den nya domäner. Nya domäner är inte längre en nyhet att allt fler människor har hört talas om den nya extensions. Det är inte några stora “public”, men när man ser på antalet nya tips, som vi kan se intresset. Det kan vara några tips på nya domäner kommer att överstiga hinder av 1 miljon. Det närmaste till framgång växer .xyz, som för närvarande är den mest populära förlängning, bland dem som du kan registrera dig.

Många nya tips översteg taket på 50 tusen registrerade. I den Nya 2015 kommer sannolikt att bli fler sådana förlängningar, som kommer att överstiga 100 tusen. Stort intresse för nya domäner, förmodligen odbiję på färre registrering bland andra domäner .info .net, biz, bör inte vara plötsliga förändringar. Eller en känd domän, global odpuszczą? Det beror på deras respektive ägare, som kan vara, ska senast 2015 mer för att främja deras expansion, om och införa högre priser för registrering och förnyelse? För kunder, detta kommer förmodligen inte att bry sig om att det är en mer bekväm situation. I en annan artikel kommer jag att beskriva de förutsägelser av vår nationella domän, som i och med 2014 är en mycket bra sak.


Blogroll


Advert

Se EuropeID.com - lokal närvaro för begränsade domäner